Low – Lower – Superlow!

Harley Davidson Superlow

Πραγματικά δεν έχω την παραμικρή ιδέα πως πρέπει να ξεκινήσω να γράφω για τη Harley Davidson Sportster Superlow.

Superlow στο όνομα

Όχι, δεν μου «άφησε ανάμικτα συναισθήματα» όπως λένε μερικοί (αλήθεια τι είναι τα συναισθήματα για να είναι ανάμικτα; Milk Shake;)
Ούτε «παίζει» το να μην έχω καταλήξει αν μου άρεσε ή όχι, αφού ως γνωστόν είμαι fun των μοντέλων εκ… δυτικών (εντάξει δεν τρελαίνομαι για το V Rod, αλλά δεν… φταίω εγώ).

Το πρόβλημά μου έγκειται στο ότι δεν έχω αποφασίσει αν θα την άφηνα όπως είναι για να τη χρησιμοποιώ ΚΑΙ ως καθημερινό μέσο μετακίνησης ή αν θα την «τρέλαινα» στο customizing για να τη χρησιμοποιώ… και ως καθημερινό μέσο μετακίνησης!

Harley Davidson Superlow

Μεγάλη η χάρη της

Το λοιπόν!!!
Αυτό το μοντέλο είναι η χαρά του… κοντοστούπη!
Εξ ου και ο χαρακτηρισμός Supelow.
Αν ΔΕΝ ακουμπούν με άνεση τα πόδια σας κάτω, τότε για κάτι στα μέτρα σας πρέπει να κοιτάξετε προς… Jumbo μεριά.
Φτάνει να αναφέρουμε πως το ύψος της σέλας με έναν αναβάτη περίπου 80 κιλών αγγίζει τα 648 χιλιοστά!

Η θέση οδήγησης είναι άνετη και βολεύονται όλοι οι αναβάτες, ανεξαρτήτως ύψους.
Τα ποδοστήρια βρίσκονται «στο κέντρο» με τα πόδια να σχηματίζουν σχεδόν ορθή γωνία.
Αυτό θα βολέψει τους άπειρους και τους μικρόσωμους αναβάτες, καθώς επίσης και τις κυρίες που θα αποφασίσουν να αποκτήσουν τη Superlow.

Harley Davidson Superlow

Ο κινητήρας είναι ο γνωστός και μη εξαιρετέος αερόψυκτος V2 των 883 cc ο οποίος αποδίδει 70Nm ροπής στις 3.750 σαλ και κινεί με άνεση και οικονομία τη Superlow.

Οι ζάντες με τα πέντε μπράτσα σχήματος «Λ» κάνουν αισθητή την παρουσία τους, ενώ τα δισκόφρενα εμπρός και πίσω εγγυώνται το αποτελεσματικό και ασφαλές φρενάρισμα.

Οι διπλές χρωμιομένες εξατμίσεις βγάζουν έναν απολαυστικό μπάσο ήχο, που όμως σε καμία περίπτωση δεν γίνεται ενοχλητικός.

Το ταχύμετρο βρίσκεται τοποθετημένο στο τιμόνι και διαθέτει ολικό χιλιομετρητή, ρολόι, δύο μετρητές ταξιδιού, λυχνία χαμηλής στάθμης καυσίμου, λυχνία χαμηλής πίεσης λαδιού, οθόνη διαχείρισης κινητήρα και LED ενδείξεις.

Το μπροστινό σύστημα είναι ανασχεδιασμένο και διαθέτει μεγαλύτερη διαδρομή αναρτήσεων συμβάλλοντας έτσι τόσο στην άνεση όσο και στη ασφάλεια.

Harley Davidson Superlow

Εν κατα…κλειδι!

Η συμπεριφορά της «μικρής» Harley Davidson (όσο «μικρή» μπορούμε να πούμε μία μοτοσυκλέτα 883cc) είναι άψογη και χωρίς να βάζει φωτιά στην άσφαλτο, καλύπτει τις ανάγκες του έμπειρου αναβάτη, χωρίς να τρομάζει τον πρωτάρη.

Όποιος λοιπόν επιθυμεί να ζήσει την απίστευτη εμπειρία της συμβίωσης με έναν θρύλο, συνδυάζοντας άψογα την οικονομία, τη φιλική οδική συμπεριφορά και την αίσθηση που μόνο μια Harley Davidson μπορεί να προσφέρει, η Superlow τού «κλείνει το μάτι»!

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook