Harley Davidson Softail Slim

Harley Davidson Softail Slim

Κάθε φορά που η Harley Davidson παρουσιάζει ένα νέο μοντέλο, καταφέρνει να μην χάνει την απαραίτητη επαφή της με την παράδοση, αλλά ταυτόχρονα να κατασκευάζει μια σύγχρονη, ποιοτική και (όπως πάντα) όμορφη μοτοσυκλέτα.

Harley Davidson Softail Slim

Το νέο δημιούργημα «ακούει» στο όνομα Softail Slim.

Όπως αντιλαμβανόμαστε πρόκειται για μια μοτοσυκλέτα με το κλασσικό πλέον πλαίσιο το οποίο θυμίζει hardtail κατασκευή, αλλά με κρυμμένη την πίσω ανάρτηση για να μην… κοψομεσιαζόμαστε.

Με την πρώτη ματιά καταλαβαίνουμε πως η Softail Slim είναι μια καθαρόαιμη bobber, θυμίζοντας ιδιαίτερα το στυλ των μοτοσυκλετών που έγινε μόδα τη δεκαετία του ’40, κυρίως λίγο μετά τον Β’ Π.Π.

Harley Davidson Softail Slim

Το τύπου Hollywood τιμόνι, το Fat Bob ντεπόζιτο των 18,9 λίτρων, το ρετρό ταχύμετρο, η μονή χαμηλή σέλα και το κομμένο πίσω φτερό είναι μόνο μερικά από τα σημεία που κάνουν τη Softail Slim μια ξεχωριστή και ιδιαίτερη μοτοσυκλέτα.

Ο κινητήρας είναι (φυσικά) αερόψυκτος V2, 1690 c.c. και αποδίδει 132 Nm ροπής στις 3.250 σ.α.λ. δίνοντας όλη τη δύναμη που χρειάζεται για να κινείται με όποιο τρόπο επιθυμεί ο τυχερός αναβάτης.

Harley Davidson Softail Slim

Παρά το γεγονός πως η Softail Slim είναι ένα μοντέλο που μοιάζει να έχει υποστεί ένα εξαιρετικό customizing, η Harley Davidson την έχει «προικίσει» με πληθώρα αξεσουάρ, έτσι ώστε ο ιδιοκτήτης της να μπορεί να την κάνει ακριβώς όπως επιθυμεί.

Harley Davidson Softail Slim

Τι άλλο να ζητήσει κανείς;

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook