Harley Davidson Seventy Two

Harley Davidson Seventy Two

Το 1957 η Harley Davidson κατασκεύασε τη μοτοσυκλέτα η οποία έμελλε να έχει την πλέον μακρόχρονη παρουσία στη γκάμα της εταιρείας.

Harley Davidson Seventy Two 72

Seventy Two reasons to love her

Αναφερόμαστε φυσικά στη σειρά Sportster η οποία σε όλες τις μορφές της, έχει διανύσει εκατομμύρια χιλιόμετρα σε κάθε είδους δρόμο. Όλες οι Sportster είναι πάντα σταθερές στις αξίες που αντιπροσωπεύουν. Η άμεση απόκριση, η εξαιρετική ροπή, η άνετη θέση οδήγησης και η όμορφη εμφάνιση είναι βαθιά ριζομένα μέσα στο DNA τους.

Harley Davidson Seventy Two

Seventy Two ways to ride

Έτσι και η νέα Seventy Two (72) έχει το old-school chopper στυλ, με προσεγμένες ρετρό πινελιές σε άψογο συνδυασμό με τη νέα τεχνολογία. Εντύπωση προκαλούν οι λεπτομέρειες όπως το στενό ντεπόζιτο των 7,9 λίτρων, η μονή σέλα, το κοντό πίσω φτερό, τα ελαστικά με το λευκό προφίλ και φυσικά η εντυπωσιακή Big Red Flake βαφή που μοιάζει σαν να βγήκε από εξειδικευμένο Custom Shop.

Harley Davidson Seventy Two

Ο αερόψυκτος V2 κινητήρας των 1.202κ.ε. αποδίδει ροπή 96 Nm στις 3.500 σαλ, ενώ το συνολικό βάρος της Seventy Two φτάνει τα 247 κιλά. Το ύψος της σέλας είναι μόλις 710 χιλ. καθιστώντας τη νέα sportster εύκολη και εύχρηστη. Ο εμπρός τροχός είναι 21” και ο πίσω 16”.

Harley Davidson Seventy Two

 
Οι διαθέσιμοι χρωματισμοί είναι οι: Big Blue Pearl, Black Denim και Big Red Flake.

Harley Davidson Seventy Two
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook