Discretion Bike

Discretion bike

What about this… Discretion bike?

Τελικά αυτό το φατσοβιβλίο έχει και τα «καλά του». Ένα από αυτά είναι ότι έρχεσαι σε επαφή με ενδιαφέροντες ανθρώπους και «ωραίους τύπους» που πιθανότατα χωρίς τη βοήθεια της «ηλεκτρονικής… προξενήτρας» να μην τους γνώριζες ποτέ.

Κάπως έτσι γνώρισα και τον Ζήση. Ο Ζήσης είναι παλιός μας γνώριμος στο STREET. Για να σας θυμίσω το ποιος είναι, θα σας πω πως είναι αυτός ο «άτυχος» ιδιοκτήτης του “SIN CITY” που πήγε με την παρέα του στη συγκέντρωση μοτοσυκλετιστών στην Αυστρία.

Discretion bike

Προχθές μας έστειλε ένα μήνυμα και μας ρωτούσε (λες και… χρειαζόταν να μας ρωτήσει) αν θα θέλαμε να μας στείλει μερικές φωτογραφίες και ένα κείμενο για τη «μεταμόρφωση» μιας ιδιαίτερα… “διακριτικής” Yamaha Drag Star.

Discretion bike

Ακολουθεί το κείμενο του Ζήση για την ιστορία του Discretion bike:

Ο Δημήτρης είναι Biker και κιθαρίστας στην Death-metal μπάντα “DISCRETION”. Σε κάποιες πρόβες κ live της μπάντας έγινε η γνωριμία μας και σύντομα ήρθε και η επίσκεψη του στο SIN CITY και αρχίσαμε τις συζητήσεις για φτιάξιμο-βάψιμο-customizing της μηχανής του.

Discretion bike

Η μηχανή του, μια Yamaha xvs 1100 Drag Star, προερχόμενη από ατύχημα που είχε ο ίδιος ήταν παραμελημένη καιρό και έψαχνε τρόπους και ιδέες για μια ριζική μεταμόρφωση της! Οι συζητήσεις μας πάντοτε μακροσκελείς επί του θέματος φάνηκαν από την αρχή ότι θα γεννούσαν κάτι καλό…

Oι γραμμές ήταν ήδη “χαραγμένες”: μαύρο-ματ-κρανία-λογότυπο της μπάντας!

Discretion bike

Το σχέδιο που πρότεινε ο Δημήτρης για τα κρανία στο ντεπόζιτο με βρήκαν απολύτως σύμφωνο μιας και ταίριαζαν στο ‘σκοτεινό’ ήχο της μπάντας. Εκεί δόθηκε ιδιαίτερη προσοχή, για να αποδώσω την αερογραφία των κρανίων με ρεαλιστικό τρόπο!

Όταν δε έπεσε και η πρόταση να βάλουμε και κάποιους απ’ τους στίχους που είχε γράψει σε ορισμένα τραγούδια το σχέδιο ολοκληρώθηκε!

Discretion bike

Το στυλ της μηχανής είχε ήδη ετοιμαστεί με παρέμβαση στο πίσω φτερό(κόψιμο-κ τράβηγμα μύτης προς τα κάτω), τιμόνι drag-wide, πινακίδα στο πλάι, μικρά φλασάκια κτλ, που έδιναν ένα πιο επιθετικό-‘κακό’ στήσιμο στη μηχανή!

Discretion bike

Το τελικό αποτέλεσμα που βλέπετε μας κάνει και τους 2, Sin City & Δημήτρη, πολύ υπερήφανους και είναι συγκερασμός της αγάπης μας για τα choppers & τη ‘σκληρή’ μουσική!

Ζήσης Μήτσιος
SIN CITY ALEXANDRIA