El Diablo Run

Εl Diablo Run: Μια Συναρπαστική Περιπέτεια με Μοτοσικλέτες που Διαμορφώνει Νέες Φιλίες και Εμπειρίες

Κάθε δύο χρόνια, οι λάτρεις των μοτοσικλετών από όλο τον κόσμο συγκεντρώνονται για ένα από τα πιο ανατρεπτικά γεγονότα στην κοινότητα των αναβατών. Μιλάμε φυσικά για το El Diablo Run ένα τρελό ταξίδι που διοργανώνει κάθε δύο χρόνια η Biltwell Inc., μια εταιρεία που έχει κατακτήσει τις καρδιές των μοτοσικλετιστών με τα προϊόντα και τις εκδηλώσεις της.

Αυτό το μοναδικό ταξίδι δεν είναι απλώς μια εκδρομή.
Είναι μια εμπειρία, ένα ταξίδι στο άγνωστο, με τις μοτοσικλέτες ως μέσα και την περιπέτεια ως προορισμό.

Η Ιστορία του Εl Diablo Run

Το El Diablo Run ξεκίνησε το 2006, όταν στην Biltwell σκέφτηκαν να οργανώσουν ένα ταξίδι μέχρι τη Baja όπου θα απολάμβαναν τη διαδρομή, τάκος και (φυσικά)) μπύρες.  Από τότε, έχει γίνει ένα από τα πιο δημοφιλή γεγονότα στην παγκόσμια κοινότητα των μοτοσικλετιστών που δοκιμάζει τις δεξιότητες και την αντοχή των αναβατών. Κάθε δύο χρόνια, οι συμμετέχοντες ετοιμάζουν τις μοτοσικλέτες τους προκειμένουν να ξεκινήσουν ένα ταξίδι που θα τους μείνει αξέχαστο.

El Diablo Run

Η Εμπειρία του El Diablo Run

Το El Diablo Run δεν είναι για ποζεράκια. Οι συμμετέχοντες αναβάτες αναλαμβάνουν την πρόκληση να διανύσουν εκατοντάδες χιλιόμετρα μέσα σε μερικές ημέρες, διασχίζοντας την αγροτική Αμερική μέσα από ερημικούς δρόμους και μονοπάτια που διασχίζουν το Μεξικό. Αυτό το ταξίδι δεν είναι για όσους αναζητούν την άνεση και την πολυτέλεια. Είναι για όσους αναζητούν την περιπέτεια και την αυθεντικότητα.

Το ταξίδι ξεκινάει από την Νότια Καλιφόρνια και καταλήγει στο San Felipe στο Μεξικό, με τους συμμετέχοντες να διασχίζουν ειδυλλιακές διαδρομές , ανακαλύπτοντας κρυμμένα μέρη και εμβληματικά τοπία. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, οι αναβάτες αλληλεπιδρούν με τους ντόπιους, ανακαλύπτουν νέες φιλίες και μοιράζονται τις ιστορίες τους γύρω από τη φωτιά.

Αυτό το ride διαφέρει από όλα τα υπόλοιπα σε ένα σημαντικό κομμάτι. Δεν έχει σημασία τι μοτοσυκλέτα καβαλάς. Αν είναι κάποια συγκεκριμένη μάρκα ή είδος. Δεν έχει σημασία το φύλο σου, η ηλικία, το χρώμα, η καταγωγή ή η οικονομική σου κατάσταση.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχει αγάπη για τη μοτοσυκλέτα, να γουστάρεις ένα καλό ride, σε υπέροχα μέρη, να γνωρίσεις ανθρώπους με παρόμοια τρέλα και να περάσεις καλά!

Αυτό είναι όλο!!!

El Diablo Run

Η Κοινότητα του El Diablo Run

Το El Diablo Run δεν είναι απλώς ένα ταξίδι. Είναι μια κοινότητα, ένας κόσμος όπου οι αναβάτες μοιράζονται την αγάπη τους για τις μοτοσικλέτες και την περιπέτεια. Είναι μια ευκαιρία για να συνδεθούν άνθρωποι από διαφορετικές πολιτισμικές και κοινωνικές προέλευσης, με ένα κοινό στόχο: τον ανεξερεύνητο δρόμο μπροστά τους.

Κάθε ιστορία που γεννιέται στο El Diablo Run είναι μοναδική. Από τις βλάβες και τα ατυχήματα έως τις αναπάντεχες συναντήσεις και τις αξέχαστες στιγμές, κάθε στιγμή του ταξιδιού είναι μια ιστορία που αξίζει να μοιραστεί.

El Diablo Run

Το Μέλλον του El Diablo Run

Καθώς το El Diablo Run συνεχίζει να αναπτύσσεται και να εξελίσσεται, η ανυπομονησία για το επόμενο γεγονός αυξάνεται. Κάθε νέος αναβάτης που συμμετέχει φέρνει μαζί του νέες ιστορίες και εμπειρίες, ενώ η κοινότητα συνεχίζει να διευρύνεται.

Η ευθύνη για τη διεξαγωγή του γίνεται όλο και μεγαλύτερη και γίνονται σημαντικές αλλαγές που όμως δεν αλλάζουν τη βασική μορφή του EDR.
Πλέον δεν επιτρέπεται το ελεύθερο κάμπινγκ, αλλά οι διοργανωτές δίνουν όλα τα στοιχεία για τα κάμπινγκ, δωμάτια και ξενοδοχεία που βρίσκονται στην περιοχή.

El Diablo Run

Επιπλέον, έχει προστεθεί η επίσκεψη στο ορφανοτροφείο του Sonrise Hacienda, όπου οι διοργανωτές προσφέρουν το ποσό που έχουν συγκεντρώσει οι μοτοσυκλετιστές για αυτό το σκοπό, ενώ ταυτόχρονα τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μία φιλική επίσκεψη και πολλές custom μοτοσυκλέτες.

Με κάθε νέο El Diablo Run, η Biltwell συνεχίζει να αποδεικνύει ότι η αγάπη για τις μοτοσικλέτες δεν γνωρίζει σύνορα. Αντίθετα, συνδέει ανθρώπους από όλο τον κόσμο σε μια κοινότητα που μοιράζεται το πάθος και την αγάπη για την περιπέτεια.

El Diablo Run

Έτσι λοιπόν, όταν ξεκινάει το επόμενο El Diablo Run, η πρόκληση παραμένει η ίδια: να διασχίσεις το άγνωστο, να δημιουργήσεις νέες φιλίες και να ζήσεις μια αξέχαστη εμπειρία με τους αναβάτες συντρόφους σου. Και μέσα σε αυτή την περιπέτεια, να βρεις και να χάσεις κομμάτια του εαυτού σου, αφήνοντας πίσω σου μια ιστορία που θα συνεχίσει να ζει στον χρόνο.

El Diablo Run

*Φωτογραφίες από το site της Biltwell και από το internet.