Spirit Leather

Spirit Leather

Αποτελεί σχεδόν κοινό μυστικό πως όταν ένας Έλληνας πηγαίνει να ζήσει σε μια πολιτισμένη χώρα του εξωτερικού… συνήθως μεγαλουργεί.

Spirit Leather

Λίγο το “περίεργο” DNA μας, λίγο το οργανωμένο και αξιοκρατικό περιβάλλον, λίγο το ταλέντο μας και λίγο η εργατικότητά μας, καταφέρνουμε μοναδικά και ξεχωριστά πράγματα.

Spirit Leather

 Αυτό συμβαίνει και με τον άνθρωπο που σας παρουσιάζουμε από αυτές τις σελίδες. Πρωτοείδαμε τη δουλειά του στο facebook και μας άρεσε.

Spirit Leather

Spirit Leather. From Greece with high… Spirit!

Ρίξαμε μια ματιά στην ιστοσελίδα του και ενθουσιαστήκαμε. Μάθαμε ότι είναι Έλληνας και θεωρήσαμε πως αξίζει να προβάλουμε την δουλειά του και να γίνει ένα καλό παράδειγμα προς μίμηση, για όλους μας.

Spirit Leather

Ο Δημήτρης Γεωργούλας είναι 25 χρόνων και η καταγωγή του είναι από το Ζάρκο Τρικάλων.

Spirit Leather

Εδώ και πολλά χρόνια ζει και εργάζεται στη Γερμανία. Ο Δημήτρης είναι καλλιτέχνης και ασχολείται με τη ζωγραφική και την επεξεργασία δέρματος.

Spirit Leather

Συνδυάζει με μοναδικό τρόπο την αρχαία ελληνική ομορφιά με τη σύγχρονη εποχή, ενώ η αρχαία Ελλάδα αποτελεί πολύ συχνά και έμπνευση για τη δημιουργία των έργων τέχνης του.

Spirit Leather

Ο “καμβάς” του Δημήτρη δεν είναι κάποιο ύφασμα, αλλά μοτοσυκλέτες κυρίως Old School bobbers και choppers!

Spirit Leather

 Η τεχνική που χρησιμοποιείται για να κατασκευαστούν οι σέλες, οι πλαϊνές τσάντες, τα τσαντάκια εργαλείων, τα πορτοφόλια, οι ζώνες και πολλά άλλα αξεσουάρ για τις μοτοσυκλέτες και τους αναβάτες τους, ονομάζεται Leather Carving.

Spirit Leather

Πρόκειται για μια τεχνική που έχει τη βάση της στα αρχαία χρόνια και έχει αναπτυχθεί και εξελιχθεί από τον Δημήτρη Γεωργούλα και την εταιρεία του “Spirit Leather”.

Spirit Leather

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2010 και με μότο το “from bikers for bikers” κατασκευάζει πανέμορφα προϊόντα που τα θαυμάζουμε και θέλουμε να τα αποκτήσουμε.

Spirit Leather

Εννοείται πως ο Δημήτρης είναι μοτοσυκλετιστής και με άλλους φίλους του (κυρίως Έλληνες) “οργώνουν” με τις πανέμορφες μοτοσυκλέτες τους, τους ευρωπαϊκούς δρόμους.

Spirit Leather

Not just leather – Spirit Leather!

Εμείς σας παρουσιάζουμε μερικές από τις δημιουργίες της “Spirit Leather” και είμαστε βέβαιοι πως θα σας αρέσουν όσο και σε εμάς.

Spirit Leather

Για περισσότερες λεπτομέρειες και πληροφορίες μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στην ιστοσελίδα www.spirit-leather.de ή στο facebook στη διεύθυνση www.facebook.com/Spirit.Leather.Art

Spirit Leather

Be…SPIRITual!

Spirit Leather